Pro pracovníky

Od 1. 9. 2017 otevíráme dva nové obory:
Přihlášky ke studiu přijímáme do 2. kola přijímacího řízení.

Další informace Vám poskytne
paní ředitelka Mgr. et Mgr. Stanislava Sajdlová.
(tel.: 732 124 488) 

 


29-51-H/01   Výrobce potravin (Sladovník - pivovarník)
délka vzdělání 3 roky, ukončeno výučním listem 

Uplatnění absolventa:

Absolvent se uplatní při výkonu povolání sladovník a pivovarník v pozici zaměstnance ve velkých, středně velkých nebo malých pivovarech a sladovnách.Absolvent bude znát technologii výroby piva a sladu, bude schopen hodnotit kvalitu vstupních surovin, meziproduktů i hotových výrobků, způsoby jejich správného skladování, posoudí jejich jakost a technologickou využitelnost, bude obsluhovat výrobní linky a provádět základní údržbu technologického zařízení.


65-51-E/02   Práce ve stravování
délka vzdělání 2 roky, ukončeno výučním listem 

Uplatnění absolventa:

Absolvent se uplatní jako pomocný pracovník ve stravovacích službách, zejména jako kuchař, dále v provozovnách rychlého občerstvení a při přípravě studené kuchyně. Bude schopen připravovat jednoduché pokrmy včetně příloh, pokrmy vyráběné z polotovarů a teplé nápoje. Provádí jednoduchou obsluhu hostů nebo pomáhá v obsluze při bufetovém usporádání. Absolvent bude znát technologii přípravy pokrmů a nápojů, způsoby správného skladování, posoudí jejich jakost a technologickou využitelnost. Dále se může podílet na zajišťování provozu výrobních a odbytových středisek a umí využívat technologická zařízení.

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30